top of page

Groepsles

  • Maandagochtend 10:00 - 12:00 uur

  • Maandagavond 19:30 - 21:30 uur

  • Woensdagavond 19:30 - 21:30 uur

Hoeveel kost de naailes?

Ik bied een lespakketje aan van 6 lessen voor 140 euro inclusief BTW. Als de lessen op zijn, kun je opnieuw 6 lessen aanschaffen. De lessen zijn om de week met uitzondering van feest- en vakantiedagen en duren 2 uur. 

Wat neem je mee?

Gelukkig niet zoveel. Je mag je eigen naaimachine meenemen, maar dit hoeft niet. Er zijn vier naaimachines en twee lockmachines beschikbaar in het atelier. Fournituren als scharen, linialen, kleermakerskrijt etc. zijn ook aanwezig. Patronen uit Fibre Mood, Burda Style, Knipmode en Inspiration mag je tijdens de les overnemen, of je neemt een eigen patroon mee. Bovendien is er voldoende patroonpapier dat je tijdens de les mag gebruiken. Wil je dit (heel fijne en goede kwaliteit!) patroonpapier ook thuis gebruiken, dan kun je het tevens aanschaffen. 

 

Wat zit niet inbegrepen in de prijs?

Stof voor je eigen project en alle fournituren die je hiervoor gebruikt zoals garen, knopen, ritsen en vlieseline, zitten niet in de leskosten inbegrepen. In mijn atelier is er wel de mogelijkheid om verschillende fournituren en enkele kleuren garen aan te schaffen. 

Groepsnaailes
bottom of page