top of page

Over mij 

 

Hoe het allemaal begon...

Na een dikke vijf jaar zwoegen voor mijn studie voeding en gezondheid aan de Wageningen Universiteit en nog eens vijf jaar betaald zwoegen in het vakgebied, besloot ik dat dat het toch niet was. Ik wilde mijn droom waarmaken: naailes geven en zoveel mogelijk achter de naaimachine zitten om mijn selfmade wardrobe te creëren! Ik had ondertussen een diploma coupeuse op zak, dus wat hield me tegen?

 

Het was alsof het universum mij over de streep hielp: binnen één week kreeg ik én een berichtje van iemand met de vraag of ik haar naailes wilde geven én een vacature doorgestuurd voor demonstratrice bij naaimachinefabrikant BERNINA. Dit was toch zeker een teken? Het roer móest om!

 

Zodoende startte ik in 2019 mijn nieuwe avontuur en begon met lesgeven in mijn naaiatelier (lees: zolder) aan de Nijlantsingel in Wageningen. Tegelijkertijd mocht ik als demonstratrice van de naai- en borduurmachine's van BERNINA aan de slag. Een geweldige combinatie van activiteiten: het één vult het ander aan. 1+1=3 zullen we maar zeggen. 

 

Naast naaijuf ben ik ook moeder van drie jonge wildebrasjes (lees: jongens in de leeftijd van 6, 4 en 2 jaar). Hierdoor heb ik nooit tijd genoeg om alle plannen in mijn hoofd daadwerkelijk uit te voeren (maar wie eigenlijk wel?). En helaas ook niet om elke dag naailes te geven. Wel jammer, maar dan bedenk ik me dat ook deze intense fase ook weer voorbij gaat (en ik het dan waarschijnlijk heel erg mis). Daarna heb ik vast zeeën van tijd ;-) en kan ik weer meer naailes geven...

bottom of page