top of page

Over mij 

 

Hoe het allemaal begon...

Na een dikke vijf jaar zwoegen voor mijn studie voeding en gezondheid aan de Wageningen Universiteit en nog eens vijf jaar betaald zwoegen in het vakgebied, besloot ik dat dit het toch niet was. Ik wilde mijn droom waarmaken: naailes geven! En het liefst ook zoveel mogelijk zelf achter de naaimachine zitten om meer ervaring op te doen. Ik had ondertussen een diploma coupeuse op zak, dus wat hield me tegen die stap te zetten?

 

Het was alsof het universum mij over de streep hielp: binnen één week kreeg ik én een berichtje van iemand met de vraag of ik haar naailes wilde geven én een vacature doorgestuurd voor demonstratrice bij naaimachinefabrikant BERNINA. Dit was toch zeker een teken? Het roer móest om!

 

Zodoende startte ik in 2019 mijn nieuwe avontuur en begon met lesgeven in mijn naaiatelier (lees: zolder) aan de Nijlantsingel in Wageningen. Tegelijkertijd mocht ik als demonstratrice van de naai- en borduurmachines van BERNINA aan de slag. Een geweldige combinatie van activiteiten: het één vult het ander aan. 1+1=3 zeg maar. 

 

Naast naaijuf ben ik ook moeder van drie jongens tussen de 3 en 7 jaar oud. Hierdoor heb ik nooit tijd genoeg om alle naaiplannen in mijn hoofd daadwerkelijk uit te voeren (maar wie eigenlijk wel?). En helaas ook niet om elke dag naailes te geven, want de jongste zit nog niet op school. Wel jammer, maar dan bedenk ik me dat ook deze intense fase ook weer voorbij gaat (en ik het dan vast heel erg mis). Daarna heb ik hopelijk zeeën van tijd ;-) en kan ik ook meer naailes geven...

Nanine eigenaar naaiatelier Wageningen
bottom of page