top of page

Privéles

  • Voor 1 of 2 personen

  • Op afspraak

Hoeveel kost de naailes?

Voor 1 persoon kost een privénaailes 40,- euro per uur. Voor 2 personen betalen jullie samen 50,- euro per uur. Het is aan jou/jullie om te bepalen hoeveel tijd je wilt 'afnemen'. Er is sowieso de mogelijkheid om de les volledig op jouw wens af te stemmen. Stuur mij een e-mail zodat we even kunnen kijken wat er mogelijk is! 

Wat neem je mee?

Er zijn naai- en lockmachines ter beschikking, maar juist bij een privénaailes kan het handig zijn om je eigen naaimachine mee te nemen. Zo leer je je eigen machine beter kennen. Verder heb je fournituren als scharen, linialen, kleermakerskrijt etc. tot je beschikking. Patronen uit Fibre Mood, Burda Style, Knipmode en Inspiration mag je tijdens de les overnemen, of je neemt een eigen patroon mee. En er is voldoende patroonpapier dat je kunt gebruiken. 

Wat zit niet inbegrepen in de prijs?

Stof voor je eigen project en alle fournituren die je hiervoor gebruikt zoals garen, knopen, ritsen en vlieseline, zitten niet in de leskosten inbegrepen. In mijn atelier is er wel de mogelijkheid om verschillende fournituren aan te schaffen. 

Privéles
bottom of page