top of page
Zoeken

De webshop met naaitools en fournituren is LIVE!!

Yes! Mijn shop met naaitools en fournituren is eindelijk live! Je bent van harte welkom om eens rond te snuffelen en te kijken of er iets voor je bij zit. Woon je in Wageningen of omstreken? Kom dan vooral langs om je pakketje op te halen, dan betaal je namelijk geen verzendkosten!

Verschillende breedtes elastiek die in de webshop verkrijgbaar zijn.


Collectie

De webshop heeft een bescheiden collectie aan items, waarvan ik vind dat je niet zonder kunt of dat ze gewoon superhandig zijn. Neem bijvoorbeeld de naadtoeslagmagneetjes, je kúnt wel zonder, maar eigenlijk wil je dat niet. Ben je een beginnende naaister, dan is het Start to Sew pakket wel iets voor jou, een 16-delig naaipakket met fournituren en door mij samengesteld. Door mijn ervaring als naaijuf en door mijn eigen naaiervaring weet ik welke fournituren je sowieso nodig hebt. Fysiek verkoop ik de fournituren al een tijdje aan mijn cursisten en als zij aangeven iets heel handig te vinden, overweeg ik het voor in de webshop. En vind jij nou dat er iets essentieels mist, laat het me dan gerust weten en wie weet zie je het bij je volgende bezoekje aan de shop wel voorbij komen.


Verzendkosten en levertijd

Voor een standaardlevering betaal je EUR 3,95 en voor een brievenbuspakketje EUR 4,95. De meeste bestellingen zullen in deze categorieën vallen. Doe je een grote bestelling met veel items, dan kan het zijn dat er een pakketje nodig is (kosten: EUR 6,25). Op de bestellingspagina zie je altijd wat je verzendkosten zullen zijn (en kun je dus ook aanvinken dat je het komt ophalen!) en kom je nooit voor verassingen te staan.


Tailor's clapper en Ersatz ('coupeuse') patroonpapier

Ik kan het ook niet laten om even de echte toppers (vind ik zelf ;-)) uit te lichten voordat ik deze blog weer afsluit: de tailor's clapper (die zelfs een hele eigen blog krijgt ;-)) en het Ersatz patroonpapier, bekend om z'n superkwaliteit. De tailor's clapper is een houten persblok en is echt een absolute MUST als je je naaiprojecten naar een hoger niveau wilt tillen. De clapper gebruik je om naden, vouwen, plooien en zomen te persen na het strijken voor een superstrak eindresultaat. Lees vooral de blog even, daar ga ik er uitgebreid op in. Het Ersatz patroonpapier is stevig maar toch doorschijnend. Je kunt er dus gemakkelijk op tekenen of erin knippen, zonder dat het kreukt of scheurt. Ook als je patroonaanpassingen doet is dit papier ideaal. Echt, probeer eens een rolletje en ik weet zeker dat je verkocht bent! De vellen zijn 75 cm x 100 cm.


Mooie kwaliteit (stevig) Ersatz patroonpapier te koop in mijn webshop.
47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page