top of page
Zoeken

Florence jurk met borduurwerk

Bijgewerkt op: 14 dec. 2020

Dit is mijn meest recente project. Het is mijn versie van de 'Florence jurk' uit het naaimagazine Inspiration.


Het linnen jurkje heb ik machinaal geborduurd, zowel het voor- als het achterpand. De bloemen van het borduurwerk heb ik in borduursoftware zo gerankschikt dat je het ontwerp krijgt zoals op de foto's. De zoom en de mouwzomen zijn aangezet door middel van Spaanse ajourzoomtechniek. Hiervoor heb ik een speciaal voetje van Bernina gebruikt. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! 


De blog die ik over het borduurproces schreef kun je hier op de Bernina Blog vinden. 

De stof heb ik van Textielstad. Het patroon (gratis te downloaden) staat hier.


>> Wil je ook leren hoe je zelf een mooie jurk maakt, schrijf je dan HIER in voor naailes! <<

57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page