top of page
Zoeken

Hacked LMV Candice sweater

Deze heerlijk comfortable sweater is de La Maison Victor Candice sweater uit het eerste nummer van dit jaar (2021). Wel een gehackte versie moet ik erbij zeggen, en mijn uitvoering is behoorlijk anders dan het origineel. Ik heb een aantal aanpassingen gedaan:


  1. De hals vond ik wat te wijd, dus die heb ik in het voorpand overal met 1 cm versmald.

  2. Het patroon van de twee mouwdelen heb ik veranderd naar 1 mouwdeel. Ik heb de mouw tot polshoogte wijd uit laten lopen en vervolgens drie plooien aan de onderkant van de mouw gemaakt.

  3. In het achterpand heb ik een deelnaad gemaakt en een driehoekige opening gemaakt (zie foto's).


Ook heb ik het voorpand machinaal geborduurd met fel limoengroen garen.


Ik ben tevreden met het resultaat, al zou ik een volgende keer de opening wel kleiner maken. Het gaapt wat te veel naar mijn idee en het voelt koud aan mijn rug! Scheelt dat we weer de lente ingaan 😉115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page